Sveriges snabbast växande fönstertillverkare

Allt fler svenskar börjar inse fördelarna med att byta ut sina fönster. Särskilt gamla fönster är beryktade för att isolera dåligt. Genom att byta till moderna så kallade energifönster går det att spara massvis av energi som annars går åt till uppvärmning av fastigheten. För en stor föreningslokal kan det röra sig om stora belopp, framför allt på ett par års sikt. Alltså går det faktiskt att se ett fönsterbyte som en investering. Räknar man på den årliga energibesparingen och vad det innebär i minskad elkostnad märker man när fönsterbytet går jämnt upp och så småningom lönar sig. Kanske är det just därför som vissa fönstertillverkare fortfarande lyckas växa så det knakar.

Ökat antal byggprojekt och renoveringar

Ett av de bästa tillfällena att passa på att byta fönster är när en fastighet ändå ska renoveras. Mottot för Sveriges snabbast växande fönstertillverkare är billigare, bättre och snabbare. Under pågående renoveringar & projekt är det inga som helst problem att göra en snabb och smidig fönsterinstallation. Många kunder har blivit såpass nöjda att de rekommenderar energifönster till sina vänner och bekanta. Inom olika föreningar har ryktet börjat sprida sig om hur mycket man vinner på att byta till moderna högkvalitativa fönster i sina föreningslokaler.

Hemligheten bakom framgångarna

Att erbjuda ett bra pris är fortfarande extremt viktigt på fönstermarknaden. Trots allt är privatpersoner, föreningar och företag väldigt prismedvetna när det gäller fönster. Att äga sina egna fönsterfabriker och sälja direkt till slutkund har varit nyckeln till att erbjuda bästa möjliga pris. Ofta innebär det 20-30% lägre pris än konkurrenter som använder mellanhänder. Samtidigt betyder det inte att man tummar på kvaliteten. Med regelbundna kvalitetskontroller ser man till att fönstren håller måttet och en förmånlig garanti erbjuds.

Är det ett problem att växa för snabbt?

Behovet av att nyanställa och investera i verksamheten växer förstås för ett företag som är i en snabb tillväxtfas. Genom att växa kontrollerat, inte belåna sig för mycket och hålla koll på kostnaderna kan Sveriges snabbast växande tillverkare av fönster fortsätta sin framgångssaga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *